Nieuwe reis: Amerika!
Voor diegene die het nog niet wisten: we gaan naar de VS woehoee! En wel naar West-Amerika!
Op 11 juni vliegen we naar LA om daar een dagje rond te kijken inHollywood en Beverly Hills. Vervolgens halen we onze camper op (Cruise America model C25) om op ons gemakjelangs de verschillende Nationale Parken te cruisen. We gaan o.a. naar The Grand Canyon, Yosemite NP, Monument Valley, Bryce Canyon enz. Onder het kopje kaart hebben we eenroute uitgetekend. En ohja; we maken ook nog een stop in Las Vegas want als we er toch zijn willen we dat natuurlijk ook zien. De route is weer flexibel want we hebben niets vastgelegd. Aan het einde van de reispakken we nog een stukje kustweg mee (the 17-miles drive) en eindigen we in San Franscisco. Daar blijven we nog een paar dagen en danvliegen we weer terug naar Amsterdam....
We zijn heel benieuwd hoe we het allemaal gaan vinden. Het is nietalleen detotaal andere cultuur en natuur die we gaan bekijken maar ook het rijden met een camper is helemaal nieuw voor ons dus.... we houden jullie op de hoogte! We hebben er nu al super veel zin in!
Groetjes Joris en Noor.
Wat leuk Joris en Noortje, ik weet zeker dat het jullie goed zal bevallen en dat het ook een onvergetelijke reis zal worden. Komen jullie ook in Graceland dat is mijn wens daar nog ooit naar toe te kunnen gaan!
Groetjes Ad en Annie Bax.
Hoi Annie,
Nee daar gaan we helaas niet naartoe. We moeten echt keuzes maken want Amerika is zo enorm groot!
Leuk dat jullie zo snel reageren.
Groetjes!
PS. Fotoboek van de vorige reis is in de maak. Hoop het binnenkort af te hebben dan komen we het wel even laten zien.
Hoi Noortje en Joris,
Wij zijn jaloers... We hopen volgend jaar ook weer te gaan.
Route hebben jullie slim gedaan, toch nog een stukje kustweg!
Nog veel voorpret!