Phu Quoc
Vanuit Ha Tien hebben we dus de boot genomen naar Phu Quoc. We waren allebei erg blij dat we er waren want we voelden ons niet helemaal happy op de boot.... Beetje misselijk... Vanuit de haven (nouja, het was meer een steiger van 50 meter lang) hebben we een taxi genomen en zijn we langs verschillende guesthouses gereden. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Paris Beach. Super leuke bungalows en een aantal kamers. Het is hier erg kleinschalig en vooral rustig dus we hebben een verlaten stukje strand voor ons zelf alleen! En dan ook letterlijk voor ons alleen want wij waren de enigste gasten :) Pas vandaag zijn er nog wat meer gasten bijgekomen.
Onze bungalow staat echt aan het strand en het uitzicht is super! Als we 's ochtends onze deur open doen zien we de zee en het strand... Verder hebben we hier niet veel gedaan. We hebben vooral gerelaxed en fruitshakes gedronken!
Morgenvroeg gaan we helaas weer verder want Cambodja staat ook nog op het programma. We nemen morgen de boot terug naar Ha Tien en vandaaruit reizen we door naar Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Visa voor Cambodja hebben we al dus de grensovergang zal geen problemen geven.
Voor nu geen nieuws meer en jullie horen weer iets als we in Cambodja zijn!
Groetjes Joris en Noortje.
Hoi Joris en Noor
Vandaag van Suzan de site gekregen met julie reisverslag, erg indrukwekkend en mooi wat jullie allemaal al gezien hebben.
Nog een fijne aantal dagen en groetjes.
Hoi Joris en Noortje,
Dat ziet er geweldig mooi uit, en wat een mooie zonsondergang, dat is echt genieten en zo te zien hebben jullie daar vol op van genoten. Nog een fijne verdere vakantie.
Groetjes Ad en Annie.
Hallo hallo!
We zijn goed aangekomen in Phnom Penh in Cambodja. We schrijven snel een verhaaltje!
Hey Noor en Joris,
Wat leuk om jullie verhalen te lezen....krijg ook zin om op vakantie te gaan!! Geniet nog maar lekker de laatste week!!
Liefs
Renate en Roel
Hoi Joris en Noor,
Geweldig om jullie belevenissen op deze manier te kunnen volgen. De herinneringen die jullie nu op aan het bouwen zijn neemt niemand jullie meer af. Super om dat op deze manier samen te kunnen ervaren.
Heel veel liefs tanta Ria
We zijn inmiddels in Siem Reap. Morgen gaan we de tempels van Angkor bekijken. We hadden net een heel lang verhaal over Phnom Penh geschreven maar helaas crashte onze computer dus nu is alles weg.... Morgen misschien een nieuwe poging!